George Tanier sideboard i teak med jalusiluckor. 200x50x80 cm. Reserverat

Lägg till i mina favoriter Ta bort från mina favoriter

Ett otroligt elegant och stilfullt sideboard med alla de typiska detaljerna som danskarna var mästare på! Finns absolut inget att tröttna på!

Formgivare på sideboardet är George Tanier för Sibast i Danmark. Sibast har gjort fantastiskt fina möbler för bland annat Arne Vodder och formspråket går igen även i det här sideboardet! Eleganta jalusiluckor som är gjorda med stor precision, vacker inredning, runda smäckra ben liksom de integrerade handtagen.

Möbeln är i mörk teak och har två jalusiluckor med vacker ådring. Luckorna är tillverkade med en sån precision att de ser ut att vara i ett helt stycke. På luckorna finns integrerade handtag som är runda.
Jalusiluckorna gör det enkelt att komma åt skåpet även i trängre utrymmen och förstärker det eleganta uttrycket på möbeln.

I skåpen finns det två hyllplan som båda är flytt- och urtagbara.

Benen är runda och avsmalnande samt är enkla att skruva av för transport.

Höjden på sideboardet gör det perfekt att använda som modern mediaförvaring men såklart även som ett traditionell förvaring och exponering 💕 Möbeln är dessutom ovanligt nätt på längden för att vara ett danskt sideboard. De flesta är annars runt 240-245 cm långa.

200x50x80 cm.

I mycket fint skick med mycket få bruksspår!

32000 kr

1360