Dubbelt tandläkarskåp/läkarskåp i plåt och glas. 100x45x185 cm

Lägg till i mina favoriter Ta bort från mina favoriter

Dubbelt tandläkarskåp/läkarskåp i lackerad plåt samt glas.

Det absolut perfekta skåpet för att displaya hemmets finheter utan att behöva tänka på allt damm som lätt samlas. Allt snyggt och en riktig ögonfröjd!
Och mycket tacksamt med glas som går ändå ner till botten på skåpet samt även helglasade kortsidor. I och med det blir det luftigt att möblera med tandläkarskåpet även i ett trängre utrymme.

Skåpet är i målad metall i en offwhite ton samt har två glasdörrar med handtag med nyckel. Skåpets sidstycken är i glas och skåpet är inrett med tre hyllplan i glas. Det finns även tre krokar i ryggen.
Det går att täta till med hyllplan i skåpet, finns hållare för det var fjärde centimeter på skåpets ytterkanter.  

En riktig snygg och praktisk möbel som passar i badrummet, hallen, köket etc. Mycket effektfullt och enkelt att sätta in en ledslinga i skåpet som vi har gjort! Dessutom i en storlek som är mycket svårt att få tag på när det gäller skåp/vitrinskåp.

Längst ner visar lite olika skåp som vi har haft i butiken sen tidigare. Dessutom är bilder på skåpet som är fyllt med magiskt färgglatt porslin lånade från underbara @emsans_retrohem på Instagram! Hon köpte skåpet av oss för några år sen och har fyllt det med 100 % porslinskärlek 💚🌷💚🌷💚
https://www.instagram.com/emsans_retrohem/?hl=sv

Skåpets mått är 100x45x185 cm och i fint skick med en härlig äkta patina, se bilder.

8500 kr