Axel Christensen för Omann Jun sideboard i teak. 240x47x80 cm

Lägg till i mina favoriter Ta bort från mina favoriter

Möbler vi kan ordna över tid, kontakta oss gärna vid intresse!

Ett makalöst vackert sideboard som har tillverkats med ett fantastiskt hantverk och känsla, överlägset ett av de vackraste sideboarden vi någonsin haft i vår butik!. Formgivare är Axel Christensen för Omann Jun och hans möbler såldes enbart på de finaste butikerna världen över.
Modellen är extremt sällsynt och med en längd på inte mindre än 240 cm kan vi med rätta kalla det ett sideboard av storlek. Och nu har vi alltså ett av dessa mästerverk i butiken, ett sideboard som verkligen pryder sin plats i hemmet!

Sideboardet är i gyllenbrun teak med vacker ådring på ytorna. Möbeln har tre skjutluckor med bakomvarande hyllplan som är flytt- och urtagbara och bakom luckorna finns rejäla förvaringsutrymme för hemmets finheter.

Mellan skjutluckorna finns fyra lådor med handtag i underkant på var lådfront. Alla fyra lådor är klädda med grön filt i botten samt med mörk ädelträ i sidstyckena. Lådorna är generösa i storlek och ger bra förvaring.

Sideboardets front är inramad med en mjukt formad sarg som skapar en mycket speciell effekt. Materialvalet är av högsta kvalitet, vilket resulterar i en möbel av oöverträffad kvalitet vad gäller vikt, design och finish.
All inredningen i möbeln är fint påkostad i ädelträ.

Möbeln har även de karakteristiska smala samt konformade ben och handtag skulpterade i solid teak som Omann fortfarande har patent på.

Alla detaljer och uttrycket på sideboardet skvallrar om den ypperst kvalité och hantverk Omann Jun alltid la på sina möbler. Absolut inga genvägar användes för en enklare eller billigare lösning utan kvalité var ett självklart honnörsordet för företaget!

Benen är enkla att demontera vid transport.

240x47x80 cm.

Ca.pris 32000-34000 kr