Børge Mogensen matbord modell 6286 i massiv ek. 195x96x72 cm

Lägg till i mina favoriter Ta bort från mina favoriter

Just nu har vi inget matbord i i modell 6286 men kan ordna fler över tid. Kontakta oss gärna vid intresse!

Mogensen 6286 Table är ett matbord från Fredericia Furniture Danmark som också går under namnet Shaker Table 6286, ritat av Børge Mogensen redan 1958.

Matbordet har ett tidlöst utseende med raka linjer som är en del av Mogensens väl igenkända formspråk. Inspirationen till Mogensen 6286 Table kommer från den amerikanska shakerstilen, precis som många andra möbler Mogensen har haft som designats för Fredericia Furniture.

Bordet har en gedigen och robust bordsskiva i massiv ek samt två bordsben med raka linjer som går ned mot stativets slut och möter golvet.

Tack vare den generösa storleken är matbordet en utmärkt möbel för dig som vill ha plats för flera stolar av bredare modell. Tre stolar på var långsidan samt en på på var kortsida får enkelt plats.

Sammantaget ett tidlöst samt klassiskt matbord som passar fint att blanda med andra stilar och uttryck. Bordet är verkligen en frisk fläkt som även trivs med möbler i modernare snitt!

Etikettmärkt undertill och matbordet är i absolut toppskick med ytterst få bruksspår. Bordets ytor är sidenlena och behandlad med tålig vaxning

Ca 195x96x72 cm.

24 ny 57