Omann Jun danskt skrivbord modell 75 i teak. 153x80x74 cm

Just nu har vi inget skrivbord i modell 75 men kn över tid ordna fler. Kontakta oss gärna vid intresse!

Ett utsökt elegant och tidlöst skrivbord med många fina detaljer och som vanligt när det gäller danskarna är skrivbordet i mycket hög kvalitet. Skrivbordet är fristående och är designat av Omann Jun Danmark med modellbeteckning nr. 75.

Skrivbordet har sex lådor varav de översta lådorna har lås samt den vänstra lådan ett fack för pennor och annat smått. Samtliga lådor har längsgående handtag som är mjukt rundade.
Skrivbordsskivan ligger flytande på de A-formade benen och ger en lätt och svävande känsla av skivan. Mellanrummet ger dessutom möjlighet till ytterligare förvaring på båda sidorna av skrivbordet.

Skrivbordet baksidan är utrustad med två bokhyllor samt ett elegant nätt barskåp med fällucka. Alla kanter runt lådhurtsar, bokhyllor och barskåp har inramande snedskurna lister.

Utformningen av skrivbordet gör att det mycket väl kan stå fristående mitt i ett rum likväl som utefter en vägg, allt efter utrymme och behov.

Bordet är rejält och rymligt med mjukt rundade kanter och hörn samt A-formad benställning: I och med de kopplade benen blir skrivbordet mycket stabilt.

Utrymmet för stolen är så väl tilltagen att till och med en karmstol går att skjuta in under bordsskivan.

Nyckel medföljer.

153x80x74 cm.

Ca 16000-18000 kr