Danskt sideboard i teak med skjutluckor och bar. 184x47x76 cm

Ett magiskt vackert sideboard och som brukligt är med danska möbler har den extra allt och lite till! Som alltid när det är danska möbler i allmänhet och sideboard i synnerhet så är den här möbeln makalöst vacker och välgjord! Här har formgivaren inte sparat på något i fråga om materialval och utförande!

Möbeln är i teak i en gyllen brun ton. Den har två skjutluckor med ett flytt- och urtagbart hyllplan samt ett barskåp med spegel med tidstypiskt motiv samt två lådor.
Sideboardet har även ett barskåp med fällucka. Även där återfinns spegel med tidstypiskt motiv och två lådor. På botten finns en svart glasskiva för att slippa fuktfläckar vid ev. spill.

Kortsidorna är graderade så de smalnar av nedåt och ger en fin profil. Runt fronten på sideboardet finns en inramande list som ger möbeln ett djup på ett mycket dekorativt sätt, se bilder.

Sideboardet står på avsmalnande ben som är kopplade för stabilitet. Benen är dessutom i en mörkare ton och ger ett extra lyft åt möbeln!

184x47x76 cm.

I mycket fint skick med få bruksspår, knopparna i lådorna har blivit naggade. Gångjärnen till barskåpet har under åren blivit utbytta vilket kan anas från utsidan, se bilder. Dock inget som påverkar funktionen.

15000 kr