Danskt skåp i teak med bar. 200x47x114 cm

Lägg till i mina favoriter Ta bort från mina favoriter

Möbler vi kan ordna över tid, kontakta oss gärna vid intresse!

Ett fantastiskt dansktillverkat highboard/skåp från 1960-talet i teak som erbjuder utmärkt förvaringsutrymme.

Skåpet är otroligt välgjort med fyra skjutluckor samt två breda lådor. Mycket praktiskt med skjutluckor, det är inga dörrar som tar sin plats i till exempel trånga utrymmen.

Skåpet har en något garderat profil och ger en fin effekt i och med att skjutluckorna blir något lutande! Den geometriska formen och det högkvalitativa utförandet gör skåpet verkligen till något speciellt. Förutom den vinklade fronten har skåpet geometriskt formspråk med stor känsla för detaljer. Handtagen på de två yttre skjutdörrarna är upphöjda och på mittenluckorna utformade som infällda grepp, också de med spetsig vinkel. 

Bakom de två yttre luckorna finns hyllplan som är flytt- och urtagbara och bakom de mittre luckorna finns ett fantastiskt barskåp. Bland annat med spegel med tidstypiskt motiv samt dubbla balkonghyllor med plats för karaffer och flaskor framför. Hela inredningen är mycket fint gjort i ädelträ.

Under barskåpet finns fyra mindre lådor md lådbottnar klädda i grön filt. Det finns även två större lådor som har integrerade handtag med mycket stor finess!

Benen är avsmalnande samt kopplade för bra stabilitet. Benen är demonterbara vid behov.

Sammantaget ett skåp som självklart kommer bli hemmets mitt- och höjdpunkt med den fantastiska kvalité, omsorg och hantverk det är gjort i!

Ca 200x47x114 cm och det grundaste måttet är 42 cm.

I mycket fint sick, det som finns att påpeka är två repor i bakkant på toppen, se bilder!

Ca.pris 15000 kr

1126