Danskt skåp i teak med jalusiluckor och barskåp. 195x48x152 cm. Reserverat

Ett makalöst vackert skåp som verkligen är något utöver det vanliga!

Skåpet är från 1950-talet och är danskt samt i teak med benställning i en mörkare ton. Det ger en fin kontrast och lyfter skåpets uttryck ännu en nivå!

Möbelns överdel har två skåp med rundade hörn med jalusiluckor, där varje jalusipinne är rundad. Bakom luckorna finns flytt- samt urtagbara hyllplan i glas.
Mellan de två skåpen finns ett exklusivt barskåp med speglar på tre sidor med tidstypiskt etsat motiv. Dessutom inrett med två glashyllor som är inskurna med plats för flaskor etc. Till det är barskåpet belyst vilket ger en magisk effekt ihop med glas och speglar!

I nederdelen finns sju lådor i två olika storlekar med mjukt formade handtag. Lådorna är stadiga i trä varav två är klädda i grön filt. Mellan lådhurtsarna finns en fällucka för förvaring.

Mellan över- och underdelen finns ett långt vitrinskåp med glasluckor och där kan belysning enkelt monteras med en fantastisk effekt!

Hela möbelns inredning är vackert påkostad i ädelträ!

Skåpet står på en benställning med spolformade ben som är kopplade ben för att ge det fin stabilitet.

En nyckel medföljer.

Sammantaget ett otroligt exklusivt skåp som verkligen sticker ut både i kvalitet och utseende och det både mot då- och nutidens skåp!

Elen är nydragen av elektriker och är ojordad.

195x48x152 cm.

I mycket fint skick med ytterst få bruksspår, finns några märken på toppen.

21000 kr