Henning Kjaernulf Sorö Möbelfabrik Danmark runt matbord. 115 cm ø+3×50 cm

Henning Kjaernulf Sorö Möbelfabrik Danmark runt matbord. Danskt runt matbord i ek med tre iläggsskivor, varav en med sarg.

Vacker rundad sarg samt benställning med avsmalnande ben. Bordsskivan är dekorerad med en fris runt vilket även finns på sidorna på iläggsskivorna.

Mjukt rundad kant utmed bordsskivan och under bordet finns det ett  stödben som fälls ut vid användning av iläggsskivorna.

Med dom tre iläggsskivorna i gör det plats för minst 10-12 st stolar runt om.

Stämplat.

115 cm ø x 73,5 cm högt +3×50 cm. Max 265 cm långt.

I mycket fint skick med ytterst få bruksspår!

15000 kr

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp

Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Hej!
  Finns detta bord kvar? Kommer ha inläggsskivorna i alltid (behöver ett stort bord), är det mkt färgskiftning? Ser finfint ut!

  1. Hejsan!
   Vad kul att du har sett och uppskattar vårt sortiment som vi noggrant handplockar för att erbjuda det bästa av det bästa!
   Matbordet finns kvar så återkoppla om du vill köpa.
   Kan du isf komma till butiken och hämta eller vill du ha leverans till någon av orterna vi kör till? Göteborg och vidare mot Malmö kör vi på tisdag och Stockholm på söndag.

   Bifogar lite bilder med alla skivorna i, det måste ha fallit bort bilder när vi la över alla inläggen på vår nya hemsida. Bilderna är inte superbra för det är lite skumt i butiken nu och jag är själv så jag kan inte flytta på bordet =/ Återkom om du vill ha fler bilder i bättre ljus så ordnar vi det senast på onsdag =)

   Det är en svag nyansskillnad på de två iläggsskivorna utan sarg. Skillnad är det i princip alltid på utdragsskivor/iläggsskivor gentemot bordsskivan. Kommer med tiden bli mer homogent när de två skivorna får exponeras för solljus etc.

   Hoppas vi hörs igen =)


   Med vänlig hälsing
   Anna, Marita och Lars

   Linne & Lump – Retrobutiken mellan Stockholm och Göteborg
   von Boijgatan 18 Laxå

   0584 10027 070 366 28 16/46
   http://www.linneolump.se
   http://www.facebook.com/Linne.o.Lump
   http://instagram.com/linneolump

Lämna ett svar

Fler produkter