Holger Christensen skåp i teak och ek. 166x49x166 cm. Reserverat

Ett tvådelat skåp i teak och ek formgivet av Holger Christensen, Danmark.

Skåpen är i teak med benställning i ek. Kombinationen av de två träslagen har blivit ett signum för god dansk design och gör skåpet enkelt att kombinera med möbler i båda träslagen! Dessutom medföljer den så eftertraktade danska avslappande uttrycket med i skåpet!

Överdelen har tre skåp med vardera skjutlucka med bakomvarande hyllplan samt ett magiskt vackert barskåp. Barskåpet är utrustat med spegel med tidstypiskt mönster samt ett hyllplan har en grundare del för plats för flaskor, större karaffer mm. I botten är det en glasskiva för att stå mot fläckar vid hanteringa av drinkar mm. Under barskåpet finns två två lådor för diverse småplock.
Den lite händige kan enkelt sätta in en diodlist för att belysa barskåpet.

Även nederdelen har skåp med skjutluckor med bakomvarande hyllplan. Alla hyllplanen i skåpet är flytt-samt urtagbara och kan ändras om till det behov man har. I mitten av skåpen sitter det fyra lådor som har ett bra djup samt förvaringsmöjligheter.

Alla skjutluckor har avlånga integrerade handtag.

Benställningen är utanpåliggande med en underbar utformning. Benställningen går att demontera vid transport om man så önskar.

Hela skåpet har ypperligt bra med förvaringsmöjligheter.

Ett mycket vackert och stilrent skåp som är gjort i mycket hög kvalité i både hantverk och materialval med många fina detaljer. Sammantaget ett mycket exklusivt skåp som verkligen sticker ut med dess otroligt höga kvalité och utseende, likväl mot dåtidens som nutidens skåp!

166x49x166 cm.

I mycket fint skick med få eller inga bruksspår.

20000 kr