Johannes Sorth för Nexö bokhylla i teak. 101x43x182 cm

Dansk hög bokhylla formgiven av Johannes Sorth för Nexø Møbelfabrik i Danmark. Utmärkt modell för både dold och öppen förvaring.

Bokhyllan är i teak med byrådel, skrivskiva, jalusiluckor samt hyllplan.
Byrådelen har tre breda lådor som rymmer gott om förvaring. Den översta lådan är indelad i tre större fack för enkel sortering av innehållet. Lådfronterna har integrerade handtag.
har skjutluckor med runda integrerade handtag och är lätt att öppna även vid trängre lägen. Bakom skjutluckorna finns ett flytt- och urtagbart hyllplan och all inredning är i teak.

Ovanför byrådelen finns en utdragbar skrivskiva som gör möbeln till en smidig arbetsplats. Perfekt även till pyssel eller varför inte till sminkbyrå! Enkelt med allt på plats på morgonen =)

Bakom dubbla jalusiluckor finns et mycket elegant utrymme för diverse småplock i både smålådor och fack. Snabbt och enkelt att stänga luckorna och allt blir städat och snyggt.

Möbeln har även tre plan för böcker och annat. Hyllplanen är flytt och urtagbara för att kunna formas efter just ditt behov.

Möbeln står på runda ben som är något snedställda och ger möbeln ett lätt och samtidigt kaxigt uttryck. Benen är kopplade och gör hyllan mycket stabilt.

101x43x182 cm

I mycket fint skick små bruksspår, se bilder.

7000 kr