Kai Kristiansen FM reolsystem i teak. 175x33x240 cm

Ett fantastiskt vägghängt FM reolsystem designat av Kai Kristiansen. Systemet har mycket fina skåp och dessutom försedd med ljusramper i teak viket är mycket ovanligt!

Systemet är i teak och har ett barskåp med fällucka, två vitrinskåp, två ljusramper, sex hyllplan samt tre konsoler med teak på framkanterna.

Barskåpet med fällucka har ett hyllplan samt två lådor i ljust träslag. Perfekt att använda luckan som avlastning när drinkar etc ska blandas!

De två vitrinskåpen har mellanvägg med två hyllplan i vart skåp. Alla hyllor och lådor i skåpen är flytt- och urtagbara och glasluckorna har tidstypiskt etsat randigt mönster.

Ljusramperna är i teak och har nydragen jordad el utförd av elektriker. Toppen på ramperna är i teak och går att använda även dem som hyllplan. De går även att sätta ramperna lägre om man så önskar.

Tre konsoler som är 240 cm långa och för den som önskar går det att dela dem för att få ett längre och lägre system, allt efter smak och behov.

Hyllsystemet är verkligen något utöver det vanliga och innehållet kan lätt flyttas inbördes i många olika kombinationer.

Konsolerna är tunna så det fungerar även utmärkt att göra plats för tex vägghängd TV, tavlor etc i systemet!

Etikttmärkt.

Mått på bilden 175x33x240 cm.

Systemet är i mycket fint skick med få bruksspår samt i mycket hög kvalitet! Ett plexiglas i ramperna är lagat, se bild.

14000 kr

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp