Niels Møller danskt matbord i massiv teak. 115 cm ø+2×49 cm. Reserverat

Lägg till i mina favoriter Ta bort från mina favoriter

Runt stilrent matbord i massiv teak formgivet av den store möbelikonen Niels Møller!

Bordet är tillverkat av Gudme Møbelfabrik i Danmark och har mjukt rundade kanter i en gyllene brun ton. Den mer gyllene tonen är typiskt för de danska teakmöblerna och bordet är ytterst välgjort och påkostat i utformning och materialval.

Matbordet har benställning i shakermodell vilket gör det enkelt att placera stolar runt bordet utan att några bordsben tar mot.

Till matbordet finns två iläggsskivor, alla med likadan kant som bordsskivan vilket ger en fin enhet när de ligger i bordet. Bordet har ett bra diameter och gör det enkelt att duka upp för middagar och med iläggsskivorna i får man plats med åtta-tio sittplatser runt om. Det går utmärkt att använda en eller båda skivor i bordet, allt efter behov. Både bordsskivan och iläggsskivorna har exenterlås att knäppa ihop och det gör bordet mycket stadigt.
I och med att bordet inte har någon sarg under bordet går även de flesta karmstolar att skjuta under bordskivan utan problem.

Perfekt och stadigt matbord, även för en barnfamilj. Det går att renovera bordet oändligt många gånger utan problem i och med att bordet är i massiv teak, skivan är hela 4 cm tjock!
Iläggsskivorna är även de massiva dock med en tunnare mittdel och det gör dem betydligt lägre vikt och därmed enklare att hantera.

Benställningen är enkel att demontera för transport.

Bordet är etikettmärkt.

115 cm ø+2×49 cm med en maxlängd på 213 cm och höjden är 74 cm.

I absolut toppskick med få eller inga bruksspår.

15000 kr

1359