Niels Möller modell 75 stol i massiv teak och flätad sits. 50 cm bred. Reserverade

Nu har vi återigen fått hem stol modell 75 med flätad sits! Ett unikt tillfälle att köpa stol 75 med flätad sits samt stomme i teak!

Stolen är en ikonisk designklassiker gjord i massiv teak i en mycket spektakulär form! Designade av ikonen Niels Möller för JL Möller Danmark och stämplad med JL Möller-stämpeln.

Rundad bakrygg som ger ett mycket stilrent uttryck runt matbordet. Organiskt formad solid ram i teak med konkavt format ryggstöd på framryggen.

Karaktäristiska skulpterade samt avsmalnande ben med böjda linjer i sittprofilen och både bak- och frambenen är mjukt runda.
Vacker anslutning mellan ryggparti och bakben skvallrar om den mycket höga kvalitén på möbeln! Och till det de vackra långa bakbenen som går upp och bildar ryggen, ett konstverk!

Kontrasten mellan stommens teak och sitsens ljusa flätning ger det så typiskt klassiska och tidlösa uttrycket som danska möbler ger!

Stolen är 50 cm bred samt 46/76 cm hög.

Stolen har nysnörad sits samt stomme i mycket fint skick med endast små bruksspår! Sitsen är omsnörad av dansk yrkesman!

5500 kr/stol

Just nu har vi två Möller mod 75 i butiken!

Vi har även ett antal som ska till Danmark för omflätning. Kontakta oss för mer info!

Vi kan över tid även ordna fram klädda stolar i modell 75. Kontakta oss för mer info!
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på whatsapp