På lager! Dubbelt tandläkarskåp/läkarskåp i vitlackerad plåt. 94x45x178 cm

Just nu har vi två tandläkarskåp ipå ingång under våren. Kontakta oss gärna vid intresse!

Dubbelt tandläkarskåp/läkarskåp i vitlackerad plåt.

Det absolut perfekta skåpet för att displaya hemmets finheter utan att behöva tänka på allt damm som lätt samlas. Allt snyggt och en riktig ögonfröjd!
Och mycket tacksamt med glas som går ändå ner till botten på skåpet samt även helglasade på kortsidor. I och med det blir det luftigt att möblera med tandläkarskåpet även i ett trängre utrymme!

Skåpet är i vitmålad metall med två glasdörrar med handtag med nyckel samt sidstycken i glas, skåpet är inrett med tre hyllplan i glas. I skåpets rygg finns det tre krokar.

En riktig snygg och praktisk möbel som passar i badrummet, hallen, köket etc. Mycket effektfullt och enkelt att sätta in en ledslinga i skåpet som vi har gjort! Dessutom i en storlek som är mycket svårt att få tag på när det gäller skåp/vitrinskåp.

Längst ner visar lite olika skåp som vi har haft i butiken sen tidigare. Dessutom är bilder på skåpet som är fyllt med magiskt färgglatt porslin lånade från underbara @emsans_retrohem på Instagram! Hon köpte skåpet av oss för några år sen och har fyllt det med 100 % porslinskärlek 💚🌷💚🌷💚
https://www.instagram.com/emsans_retrohem/?hl=sv

Nyckel medföljer.

Skåpets mått är ca 94x45x178 cm och i riktigt fint skick med en härlig äkta patina, se bilder.

Ca 8500 kr