Danskt matbord i teak med utdragsskivor. 123x82x75+2×50 cm

Lägg till i mina favoriter Ta bort från mina favoriter


Klassiskt danskt matbord i stilren och dessutom lite nättare modell med stora möjligheter att variera längd och sittmöjligheter runt om. Bordet är flexibelt och rejält med ett elegant uttryck!

Bordet är tillverkat i elegant teak, vilket ger en mustig och varm ton som verkligen framhäver den underbara ådringen i skivorna.
I matbordet finns två praktiska utdragsskivor på 50 cm/st som alltid är lättillgängliga och möjliggör att få plats åtta till tio sittplatser runt bordet, beroende på hur många som är i sällskapet. Skivorna är placerade under bordet, vilket gör att de alltid finns till hands när behovet uppstår. Det är fullt möjligt att använda en utdragsskiva i taget, vilket ger flexibilitet i användningen, eller att välja att dra ut båda skivorna tillsammans för fler sittplatser. Oavsett behov, så kommer bordet att passa perfekt in i ditt hem och göra varje måltid till en social och trevlig upplevelse.

Benen är runda och avsmalnande, vilket i sin tur gör det enkelt att kombinera dem med danska stolar som oftast har en liknande form på benen. Det gör det enkelt att möblera med harmoni och skapa en enhetlig och stilren känsla.

Ben är enkla att demonterbara vid transport.

123x82x75+2×50 cm och en maxlängd på 223 cm.

I mycket fint skick med endast mycket få bruksspår.

7800 kr