Frakt och leverans

Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Halmstad, Västerås, Södertälje mfl orter utefter E:20, E4:an och E6:an

Vi utför leverans till våra kunder på många orter med egen transportbil mot en mindre fraktkostnad. Leveranser sker i första hand till fasta platser på förutbestämda tider där våra kunder möter upp och hämtar av sina varor. I mån av tid utförs även hemkörningar samt även leveranser till städer vi passerar på vår resväg. Varorna emballerades väl och spänns fast ordentligt i lastutrymmet för att minimera risken för transportskador, matbord levereras demonterade och inslagna i wellpapp för att förenkla vidare transport i bilar med mindre lastutrymme.

Det finns även möjlighet för leveranser till inredningsbyråer och andra företag. Leveranser sker då antingen till ert kontor, lager eller direkt till slutkundens adress.

Vare sig du är privatperson eller representant för ett företag, tveka inte att kontakta oss via e-post eller telefon om ni hittar något av intresse på vår hemsida för uppgift om transportkostnad.

Stockholm

Årsta: Parkering Hjälmarsvägen 24 vid Årsta torg.

Norr Mälarstrand: Vid Preem macken.
Solna: Parkeringen bredvid Statoil i Solna centrum.

Göteborg

Parkeringen vid ICA Maxi, Grafiska vägen 16 i Mölndal.

https://goo.gl/maps/AuBETga8Lh293Xs56

Övriga Sverige och internationellt

Vi har även möjlighet att utföra transporter i vårt närområde med jämna mellanrum, städer vi har möjlighet att leverera till inkluderar, Örebro, Kumla, Askersund, Motala, Enköping, Eskilstuna, Halmstad samt samhällen vi passerar på resvägen till dessa.
Dessutom samarbetar vi med många budfirmor som kör över hela världen så tveka inte att kontakta oss vid frågor!
Mindre varor som tavlor, prydnadssaker, bordslampor etcetera samt vissa typer av glas och porslin kan även skickas med paket. Kontakta oss så undersöker vi vilka möjligheter som passar dina önskemål. Vi har många nöjda kunder i både i Sverige, våra grannländer och norra Europa, men även mer avlägsna länder som Japan.