Skovby Möbelfabrik ovalt matbord i teak. 165x100x73 cm+2×50 cm

Lägg till i mina favoriter Ta bort från mina favoriter

Ovalt matbord i en mycket omtyckt samt flexibel modell som passar perfekt till både vardag och fest!

Bordet är från det danska företaget Skovby Møbelfabrik och är tillverkat i teak med en mustig och varm ton. Det är dessutom utrustat med dubbla iläggsskivor, vilket gör att du enkelt kan anpassa storleken efter antalet gäster och gör det till en idealisk lösning för alla slags sammankomster och familjemiddagar.

Matbordet har mjukt rundade kanter samt en inramande fris runt om bordsskivan och ger en snygg och stilren design. Till matbordet medföljer två iläggsskivor som har en likadan kant samt som även har matchande nyans mot bordsskivan. Det skapar en vacker och harmonisk enhet när skivorna ligger i bordet.
Bordet har en en mycket genomtänkt lösning för iläggsskivorna som praktiskt nog förvaras under bordsskivan, vilket gör dem lättillgängliga och enkla att använda efter behov.

Med iläggsskivorna i bordet finns det gott om plats för mellan åtta och tolv sittplatser, vilket gör det perfekt för större sällskap. Redan i grundutförandet finns det möjligheter till fyra till sex sittplatser. Det går utmärkt att använda en eller två skivor i taget, beroende på ditt behov just då.

Matbordet har shakerben, vilket betyder att det är enkelt och praktiskt att placera stolarna runt bordet, utan att bordsben tar plats eller hindrar placeringen av stolar. Benen är dessutom enkla att demontera för transport.

Etikettmärkt under bordsskivan.

165x100x73 cm+2×50 cm med en maxlängd på 265 cm.

I mycket fint skick med endas t små bruksspår.

15500 kr