Dansk garderob i ek. 200x61x170 cm

Lägg till i mina favoriter Ta bort från mina favoriter

En fantastisk garderob med bra inredning som verkligen maximerar utrymmet. Garderoben är i ek med fin ådring på ytorna som ger ett elegant och tidlöst intryck. Dessutom är skjutluckorna en smart funktion som gör att inga dörrar tar sin plats ut i rummet, vilket skapar en mer öppen och luftig atmosfär i ditt hem.

Garderoben står på sockel och har ett praktiskt arrangemang med tre skjutdörrar som gör det enkelt att nå kläderna. Bakom dessa dörrar finns inredning som inkluderar hyllplan som går att ta bort om det skulle behövas samt klädstänger för att hänga upp kläder. Det är stora möjligheter att hänga kläder på stängerna i skåpen samt vikta kläder på de hyllorna. Klädstång finns både i den högra samt den vänstra delen av garderoben, vilket maximerar användningen av utrymmet och ger en organiserad förvaring för alla typer av kläder, från jackor till klänningar.

Bra djup på garderoben så den erbjuder verkligen mängder av förvaring och ett extra plus är att garderoben invändigt är öppen ända ner till botten.
Garderoben är 170 cm hög, vilket gör den perfekt för ett rum där du inte vill ha en för stor och dominerande garderob. Den passar utmärkt i rum med lägre tak, som vid snedtak, på lantstället, i en lägenhet eller kanske i ett mysigt gästrum.

På alla skjutluckor sitter det ovala integrerade handtag, vilket både ger ett stilrent utseende.

Garderoben är lätt att demontera vid transport, vilket gör den praktisk för flytt, samt väldigt enkel att bygga ihop på plats igen!

200x61x170 cm och hör av dig om det är något mått du undrar över.

Den sista bilden i galleriet visar garderoben där den stod hos de tidigare ägarna i Danmark.

Garderoben är i mycket fint skick med små bruksspår. Och med tanke på att det är en bruksmöbel med ca 50-60 år på nacken är den verkligen i väldigt bra skick!

10500 kr