Bernhard Pedersen & Son sideboard i teak 210x51x80 cm

Lägg till i mina favoriter Ta bort från mina favoriter

Just nu har vi inget sideboard i den här modellen men kan ordna fler över tid. Kontakta oss gärna vid intresse!

Ett magiskt vackert sideboard långt utöver det vanliga och dessutom i mycket fint skick! Möbeln är i teak samt formgivet och producerat av Bernhard Pedersen & Son i Danmark. Sideboardet är i en mjukt formad modell med avlånga stilrena handtag på jalusiluckorna.

Sideboardet har en bra längd med praktiska jalusiluckor. Luckorna löper fint och när de är isärdragna är hela interiören lättåtkomlig. Till det är jalusiluckor mycket praktiska vid trängre utrymmen, inga dörrar som petar ut eller tar sin plats.
Luckorna är gjorda i så fin precision att de ser ut att vara gjorda i ett enda stycke och luckorna har tunna smäckra handtag som är mjukt formade.

Bakom jalusiluckorna finns två hyllplan som är flytt- samt urtagbara med många lägen att placera hyllplanen på så det är lätt att flytta om allt efter smak samt behov just då.
Det finns även två lådor som är helt i ädelträ med fint arbetade laxade hörn. Även övrig inredning är fint påkostad i teak.

Sideboard rymmer mycket effektiv förvaring och i mycket hög kvalitet med runda mjuka former och detaljer. Blir en självklar höjd- och mittpunkt i hemmet!

210x51x80 cm.

I mycket fint skick med endast små bruksspår.

Pris mellan 35000-37000 kr