Danskt skåp i teak med skjutluckor och lådor. 159x45x140 cm

Lägg till i mina favoriter Ta bort från mina favoriter

Ett makalöst vackert och smakfullt skåp i allra högsta kvalité! Storleken är lite nättare än de flesta andra skåp samtidigt som det erbjuder toppenbra förvaring!

Skåpet är i en modell som är typiskt danskt med eleganta linjer i en gyllenbrun ton på teaken. Formgivaren har troligen lagt en liten flört mot Wegners underbara skåp 💕

Möbeln har två skjutluckor med bakomvarande hyllplan som alla är flytt- och urtagbara samt barskåp. Barskåpet har spegel, ett grunt hyllplan med utrymme med flaskor etc framför samt utrymme för glas mm undertill. Även två lådor för diverse småplock finns i bardelen.

Undertill på skåpet är det sex lådor i tre olika höjder varav en har insats samt grön filt på botten.

Alla lådor och luckor har infrästa handtag som ger ett elegant uttryck.

Mellan över- och underdelen på skåpet finns utrymme för förvaring och display. En LED-slinga här och/eller i barskåpet kan vara ett tips✨

Alla detaljer på skåpet är ytterst genomtänkta med ett uttryck av lugn och harmoni.

Skåpet står på runda avsmalnade ben som är kopllade för bra stabilitet. Benställningen är enkl att demontera inför till exempel transport.

159x45x140 cm.

Skåpet är i mycket fint skick med endast ytterst små bruksspår. Sammantaget en otroligt välgjort och arbetad möbel som självklart blir hemmets höjd- och mittpunkt! 

17000 kr