Tandläkarskåp/läkarskåp i vitlackerad plåt. 60x40x170 cm

Lägg till i mina favoriter Ta bort från mina favoriter

Just nu har vi inget tandläkarskåp i den här modellen men kan ordna fler över tid!

Det absolut mest perfekta skåpet för att displaya hemmets finheter utan att behöva tänka på allt damm som lätt samlas. Allt snyggt och en riktig ögonfröjd! Och mycket tacksamt med glasad dörr ändå ner till botten på skåpet samt även helglasade på kortsidor. I och med det blir det luftigt att möblera med tandläkarskåpet även i ett trängre utrymme!

Skåpet är i vitmålad metall med glasdörr samt sidstycken i glas. Skåpet är inrett med tre hyllplan i glas som ör flyttbara . På skåpets bakstycke finns det fyra krokar.

Skåpet är allsidig och passar i alla tänkbara miljöer. Som barskåp, förvaring/display i badrum, hall, kök, kontor, sovrum…
Mycket effektfullt och enkelt att sätta in en ledslinga i skåpet som vi har gjort! Dessutom är skåpet i en storlek som är mycket svårt att få tag på när det gäller skåp/vitrinskåp.

Längst ner visar lite olika skåp som vi har haft i butiken sen tidigare. Dessutom är bilder på skåpet som är fyllt med magiskt färgglatt porslin lånade från underbara @emsans_retrohem på Instagram! Hon köpte skåpet av oss för några år sen och har fyllt det med 100 % porslinskärlek 💚🌷💚🌷💚
https://www.instagram.com/emsans_retrohem/?hl=sv

60x40x170 cm.

Kontakta oss gärna vid intresse!

6