Henry Rosengren Skovby sideboard i ek. 220x47x80 cm

Lägg till i mina favoriter Ta bort från mina favoriter

Ett klassiskt sideboard formgivet av Henry Rosengren Hansen samt producerat i samarbete med Skovby Møbelfabrik i Danmark. Med en längd på 220 cm är sideboardet lika långt som det är vackert.

Sidebordet har två skjutluckor med integrerade handtag och med fem lådor mellan luckorna. Ytorna på skjutluckorna är mycket vackert tecknade och när de skjuts ihop blir de en enhet. Dessutom är det praktiskt med skjutluckor, enkelt att nå i skåpen utan att dörrarna måste öppnas.

Lådornas placeringen i mitten ger dimension och djup samt dessutom har lådorna ett mycket vackert uttryck på handtagen på fronterna.

Sideboardet har ett bra djup och rymmer gott med förvaring i både skåpen och lådorna. I skåpen finns det hyllplan som är flytt- och urtagbara.

Inuti är det vackert inrett i ädelträ och visar den noggranna tanke och omsorg som formgivaren hade. Det skulle vara vackert och välgjort, in i minsta detalj!

220x47x80 cm.

I mycket fint skick med ytterst få bruksspår. Ytorna är vaxade med sidenlen och tålig yta!
I bakryggen på sidebordet är ett hål för kabeldragning uppborrat. Även i två av hyllplanen har hål gjorda för kabeldragning, se bilder.

24000 kr