Dansk cocktailbar i teak och knappstoppad front. 150×50/58×111 cm

Lägg till i mina favoriter Ta bort från mina favoriter

En mycket ovanlig möbel som vi nu äntligen kan erbjuda våra kunder! Det är en dansk fristående cocktailbar i teak med fronten i knappstoppad svart skai. En helt fantastisk cocktailbar från 1950-talet som är ett underbart exempel på högkvalitativt hantverk.

I bardisken finns gott om plats för flaskor av olika slag och storlekar samt glas och alla tillbehör som används och behövs. Tåligt svart laminat på toppen och på bartenderns disk.

Under beredningsdisken finns stora förvaringsfack i olika storlekar så allt finns nära till hands för den arbetande bartendern!

Den något händige kan enkelt montera LED-list på båda sidor av disken för att få en riktigt fin effekt även i ett mörkare rum.

Möbeln är bred nog rymmer tre barstolar och har för de sittande en mässingsbar att placera fötterna på samt en i massiv teak att stödja sig mot. Det finns även ett utrymme under baren i teak för att ställa av handväska etc.

Det är verkligen ett fantastiskt bardisk som med självklarhet kommer att få mycket uppmärksamhet i sitt nya hem.

150×50/58×111 cm. Själva kroppen på disken är 50 cm djup och inklusive den monterade baren i i teak är den 58 cm djup.

I mycket fint skick med små bruksspår. Det finns ett hack i laminatet samt ett upptaget hål i botten på disken, se bilder.

15500 kr

1023